Indien u een product/object heeft dat u graag omgezet zou willen hebben in een digitaal 3D CAD bestand dan kunnen wij dit voor u verzorgen. 
Wij kunnen dit bij u op locatie doen maar u kunt het product/object ook naar ons toesturen, waarna wij middels een 3D scanner een "kopie" kunnen maken van de buitenkant.
Alle verzamelde data middels de 3D scan is veelal onvoldoende om er een nauwkeurig digitaal 3D bestand van te maken, wij zullen dan ook deze RAW-data verwerken middels 3D software alvorens er een compleet digitaal 3D CAD bestand gegenereerd kan worden.
Interne structuren kunnen desgewenst ook direct handmatig toegevoegd worden, zodat het niet alleen van buiten maar ook van binnen een complete replica is van het product/onderdeel.

Zie voorbeeld video hoe wij een schaalmodel van een brandweervrouw met kind op de arm gemaakt hebben.

 for mobile devices click here to watch the video

Wanneer is 3D scanning interessant?

  • U heeft een defect/beschadigd onderdeel en deze is niet meer verkrijgbaar via de standaard inkoopkanalen. Wij scannen dan het onderdeel in en "repareren" deze digitaal om vervolgens een "kopie" van het origineel voor u uit te printen in de juiste materiaalsoort, zodat u weer beschikt over een compleet functionerend onderdeel.
  • U bent een onderdeel kwijt en deze is niet meer verkrijgbaar via de standaard inkoopkanalen. Wij beoordelen de technische werking/functie van het zoekgeraakt origineel en kunnen het nog bestaande tegendeel inscannen en deze gegevens gebruiken om een replica te ontwerpen middels 3D software. Nadien kunnen wij dit 3D ontwerp weer gebruiken om er een 3D model van te maken zodat uw toepassing weer gebruikt kan worden.
  • U heeft een bestaand onderdeel en zou hier graag een 3D tekening van willen hebben. Wij zullen in dit geval het onderdeel inscannen en de data nabewerken waarna u kunt beschikken in 3D CAD tekening, ook wel reverse engineering genoemd.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van onze 3D scanning mogelijkheden, daarnaast zijn er nog talloze andere opties te bedenken:

Neem vooraf altijd eerst contact met ons voordat U eventueel onderdelen opstuurt!

  

 

Hulotech is uw professionele partner op het gebied van Additive Manufacturing & Engineering.

Wij hebben ruim 20 jaar ervaring op het gebied van 2D & 3D Ontwikkeling en productie binnen de High Tech industrie.
U kunt onder andere bij ons terecht voor de volgende diensten:

- 3D Printing in zowel kunststof als metaal,
- 3D Ontwerp (Modeling),
- 3D Scanning,
- Rapid Prototyping,
- Product ontwikkeling en bemiddeling,
- Replacement- & Customized parts.

Als betrouwbare partner ontzorgen wij u als klant in de vorm van hoogwaardige en klantgedreven oplossingen.
Naast een hoog kwaliteitsniveau bieden wij hoge flexibiliteit en leverbetrouwbaarheid, wij zorgen dat u uw doelstelling kunt behalen.

 

"Hulotech is uw flexibele en betrouwbare partner van idee tot product, met de focus op kostenbesparing"

 

Hulotech B.V. Algemene voorwaarden Follow us on Twitter
Tinnegieter 21F Downloads Follow us on Instagram
9502EX Stadskanaal Contact Follow us on Facebook
telefoon: 0599-639087 Sitemap Follow us on Linkedin
email: info@hulotech.nl Disclaimer Foloow us on Google+